Giant

 

Giant heeft voor iedereen wel een doel of liever gezegd een fiets of het nu om de prestatie gaat praktisch gebruik of voor je plezier.

Giant is toonaangevend in de wereld van fietsen zo introduceerde Giant als eerste de lichtere, sterkere aluminium fiets in de tijd dat staal nog de norm was. Giant was de eerste welke carbon fietsen voor iedereen bereikbaar maakte.

Giant is er voor iedereen! voor de sporter, scholier, avonturiers, forenzen en toeristen.

Giant is een compleet ecosysteem van fietsen, uitrusting en service, naadloos verbonden en altijd toegankelijk. Je kunt ons vinden in onze meer dan 12.000 winkels over heel de wereld.

kijk voor meer info op de site van Giant

Dailytour E+

Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onder meer een geïntegreerde accu, automatische ondersteuning en geïntegreerd kleurendisplay is deze veelzijdige en praktische e-bike ideaal voor dagelijks gebruik en fietstochten in het weekend.Entour E+

Fiets door de stad met comfort, gemak en stijl. Naar je werk, de boodschappen halen of gewoon erop uit en een mooie tocht maken. Langdurige ondersteuning en Smart Assist-technologie maken de nieuwe Entour E+ onweerstaanbaar.

Liv

Liv is een eigen merk onder de vlag van Giant, door en voor dames gemaakt.

De perfecte e-bike voor het comfort en het genot van recreatief rijden en voor wie een elegante oplossing wil voor zowel dagelijks gebruik als een fietstocht in het weekend.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.