Service

 

Service en onderhoud.

Onderhoud en service is belangrijk voor behoud van uw fiets en uw veiligheid. Wij bieden service aan alle soorten fietsen of het nu gaat om een gewone fiets, elektrische fiets of racefiets. iedere fiets heeft zijn unieke eigenschap waar wij aandacht aan kunnen geven.

Ons advies laat uw fiets regelmatig (minimaal eens per jaar) controleren voor uw veiligheid en het goed functioneren van uw fiets, een mooie uitspraak hierover is "onderhoud is behoud".

Voor service aan e-bikes zijn wij thuis in bijna alle systemen of het nu gaat om Bosch, Shimano, Brose, Yamaha, Batavus, Sparta, Koga, Gazelle, RIH of Bafang wij kunnen er service aan verlenen.

Mocht u een probleem hebben met een minder bekend elektrisch aandrijfsysteem willen wij altijd met u bekijken wat wij kunnen betekenen.

Service voeren wij uit met hoofdletters, een tevreden klant geeft plezier . wij doen ons werk dan ook met plezier!ACTIERADIUS ?

Hoeveel afstand kan ik met een e-bike afleggen met 1 acculading, Bosch heeft hier een mooie calculator voor deze kunt u zelf invullen door op de link te klikken.

Kijk hier: Bosch actieradius calculator

REPARATIE EN ONDERHOUD:

Door goed plannen en werkvoorbereiding staat doorgaans uw fiets binnen één dag weer vakkundig gerepareerd dan wel onderhouden voor u klaar. indien nodig kunt u gebruik maken van een leenfiets (indien voorradig).

FIETSVERZEKERING

Ook voor het verzekeren van uw fiets kunt u bij ons terecht. Voor diefstal maar ook indien gewenst voor schade en bij pech onderweg.

Wij werken met de beste fiets-verzekeringsmaatschappij, ENRA. Enra fietsverzekeringen is de marktleider als het gaat om fietsverzekeringen.

Sleutelservice

Voor een reserve fietssleutel verwijzen wij u graag naar fietssleutels.nl

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.