Brinckers

 

Brinckers is het merk van een kleine groep zeer enthousiast mensen met passie voor u en uw fiets. Brinckers is een Nederlands merk uit Aalsmeer.

Alle elektrische fietsen van Brinckers zijn ontworpen voor het doel waar jij ze voor wilt gebruiken. Doordat wij alleen maar fietsen ontwerpen met betrouwbare, getoetste techniek en met oog voor detail voelen onze klanten zich snel thuis. Of je nu elke dag naar je werk fietst op een Le Mans of op zondagmiddag een rondje over de hei fietst op je Brisbane. Wij fietsen zelf ook elke dag op Brinckers fietsen en weten heel goed welke details het verschil maken! Kies je voor Brinckers dan heb je altijd de best mogelijke fiets in zijn prijsklasse te pakken. Brinckers fietsen zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam, want onze klanten fietsen meer!

Brinckers motto "More Miles More Smiles"

kijk eens op de site van Brinckers

 

Meer comfort

de Brisbane GT is uitgebracht in verschillende varianten en allen staan stuk voor stuk voor comfort en vele kilometers. de Brisbane GT is winnaar van de actieradius test bij de ANWB met een dikke rapportcijfer 9.6 !!

Trost op de ANWB test van 2022 met hoge rapportcijfers op kracht en ondersteuning maar vooral actieradius

klik hier voor een 360 foto

Meer gemak

De Berlin en Boston staan voor meer gemak.

Berlin is een fris model met een jonge uitstraling. door doordachte software programma geeft gelijkmatigere ondersteuning over het gehele rijbereik. Deze e-bike met voormotor is met 3 reisprogramma's er is voor iedereen een ideale ondersteuningssoftware.

Boston deze lichte eBike heeft een krachtige en toch een stille voorwielmotor. Deze fiets is lux afgewerkt met een lekker fris design.

klik hier voor een 360 foto

Meer sportief

De Le Mans en de Bjørn staan voor de sportievelingen van de Brinckers familie.

De Le Mans staat voor kracht, snelheid en duurzaamheid in een mooie verpakking en met een vriendelijke uitstraling. Het stabiele chassis de goede remmen en sterke motor doen precies wat je ervan mag verwachten: een constante glimlach op je gezicht toveren!

De Bjørn is de lichtste en meest sportieve elektrische fiets voor maar €1.450,-. De sportieve zithouding en uitstraling verklappen al meteen dat de Bjørn gericht is op jou als young professional.

klik hier voor een 360 foto

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.