DE FIETSMAKER IS EEN JONG EN VEELZIJDIG BEDRIJF IN HET STADJE RAVENSTEIN (OSS).

Even over onze Hein,

Hein heeft meer dan 40 jaar ervaring in de techniek. Met een schat van technische ervaring voor het snel bedenken van oplossingen waarvoor je dagelijks staat bij het repareren van e-bikes en fietsen. Met name zijn ervaring in elektra en besturingstechniek komt zeer goed van pas bij de E-Bike. Een frisse kijk op de zaken en een gezonde dosis eigenwijsheid levert verrassende oplossingen op. Hen heeft veel ervaring in servicewerk iets wat je echt terug vindt in zijn aanpak en ook als zeer positief wordt ervaren.

Het vak fietsenmaker is tegenwoordig zo divers dat om goed service te kunnen verlenen je het niet in je eentje kunt, daarom zijn goed partners zo belangrijk. Met de nodige ervaring, diploma’s en certificaten staat er een sterk team voor u paraat.

WIJ ZIJN EEN ENTHOUSIAST TEAM WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG, WIJ ZIEN U GRAAG IN ONZE WINKEL!


REPARATIE EN ONDERHOUD:

Door goed plannen en werkvoorbereiding staat doorgaans uw fiets binnen één dag weer vakkundig gerepareerd dan wel onderhouden voor u klaar. indien nodig kunt u gebruik maken van een leenfiets (indien voorradig).

FIETSVERZEKERING:

Ook voor het verzekeren van uw fiets kunt u bij ons terecht. Voor diefstal maar ook indien gewenst voor schade en bij pech onderweg.

Wij werken met de beste fiets-verzekeringsmaatschappij, ENRA. Enra fietsverzekeringen is de marktleider als het gaat om fietsverzekeringen.


Sleutelservice:

Voor een reserve fietssleutel verwijzen wij u graag naar www.fietssleutels.nl