DE FIETSMAKER IS EEN JONG EN VEELZIJDIG BEDRIJF IN HET STADJE RAVENSTEIN (OSS).

Even over ons, eigenaar Hein en vakman Hans werken samen om u als klant het beste van dienst te kunnen zijn. Het vak fietsenmaker is tegenwoordig zo divers dat om goed service te kunnen verlenen je het niet in je eentje kunt. Met de nodige ervaring, diploma’s en certificaten staat er een sterk team voor u paraat.


Hans heeft ruim 35 jaar ervaring binnen de fietsbranche, hij heeft van zijn hobby/passie zijn werk gemaakt. Op het gebied van racefietsen en mountainbikes de aangewezen persoon voor de service en advies. Met name de persoonlijke metingen leveren veel positieve reacties op. Hierdoor wordt de perfecte maat duidelijk en kan de fiets volgens de meest ideale verhoudingen worden afgesteld. Hierdoor is er de meeste kans op een prettige zithouding met minder kans op blessures of pijntjes onderweg.


Hein heeft meer dan 35 jaar ervaring in de techniek. Met een schat van technische ervaring voor het snel bedenken van oplossingen waarvoor je dagelijks staat bij het repareren van fietsen. Met name zijn ervaring in elektra en besturingstechniek komt zeer goed van pas bij de E-Bike. Een frisse kijk op de zaken en een gezonde dosis eigenwijsheid levert verrassende oplossingen op.


WIJ ZIJN EEN ENTHOUSIAST TEAM WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG, WIJ ZIEN U GRAAG IN ONZE WINKEL!

REPARATIE EN ONDERHOUD:

Door goed plannen en werkvoorbereiding staat doorgaans uw fiets binnen één dag weer vakkundig gerepareerd dan wel onderhouden voor u klaar. indien nodig kunt u gebruik maken van een leenfiets (indien voorradig).


FIETSVERZEKERING:

Ook voor het verzekeren van uw fiets kunt u bij ons terecht. Voor diefstal maar ook indien gewenst voor schade en bij pech onderweg.

Wij werken met de beste fiets-verzekeringsmaatschappij, ENRA.Enra fietsverzekeringen