DE FIETSMAKER IS EEN JONG EN VEELZIJDIG BEDRIJF IN HET STADJE RAVENSTEIN (OSS).

Hein is de eigenaar van De Fietsmaker en heeft heel veel ervaring in de techniek. Na 35 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt, was het tijd om zelfstandige ondernemer te worden. Met ervaring in elektro, pneumatiek, hydraulische en mechanische techniek en ons stadje zonder fietsenmaker was het een mooie gedachte om hier in Ravenstein De Fietsmaker te starten. Gestart met een begrip op sportfiets gebied Hans hebben wij de zaak opgebouwd met veel knowhow op fietsgebied.

Bij ons kunt u dan ook terecht met bijna al uw vragen, of het nu gaat om een eBike of racefiets. Merk maakt ons niet uit, wij kunnen aan (bijna) alle merken service verlenen.

Een groot gedeelte van Hein zijn werkzaam leven heeft hij in de service gewerkt dus staat bij ons service en kwaliteit op hoog niveau. Reparaties of onderhouden fietsen staan doorgaans de volgende werkdag weer klaar.

Wij hebben een ruim assortiment aan fiets accessoires, e-Bikes en stadsfietsen.

Hebben wij onverhoopt niet in huis wat u zoekt dan kan het meestal de volgende dag al geleverd worden.

Buiten alle serieuze opmerkingen zijn wij vooral voor u hier, persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Als het even uitkomt doen we dat met een bakkie koffie.

Luisteren heeft nog een ander voordeel in combinatie met de juiste vragen te stellen kunnen wij u het beste advies geven welke bij u past.

Onze merken waar wij mee werken hebben wij uitgezocht op onze eigenschappen, laagdrempelig en kwaliteit. 

REPARATIE EN ONDERHOUD:

Door goed plannen en werkvoorbereiding staat doorgaans uw fiets binnen één dag weer vakkundig gerepareerd dan wel onderhouden voor u klaar. indien nodig kunt u gebruik maken van een leenfiets (indien voorradig).

FIETSVERZEKERING

Ook voor het verzekeren van uw fiets kunt u bij ons terecht. Voor diefstal maar ook indien gewenst voor schade en bij pech onderweg.

Wij werken met de beste fiets-verzekeringsmaatschappij, ENRA. Enra fietsverzekeringen is de marktleider als het gaat om fietsverzekeringen.

Sleutelservice

Voor een reserve fietssleutel verwijzen wij u graag naar www.fietssleutels.nl

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.