DE FIETSMAKER IS sinds 1998 UW ORBEA SPECIALIST IN NEDERLAND. WELKE ORBEA FIETS WILT U KOPEN EEN racefiets of mountainbike?

ook voor U ONDERHOUD en REPARATIE, WIJ STAAN VOOR U KLAAR!Het merk zelf bestaat al sinds 1840. In korte tijd kwam het merk in Nederland sterk opzetten. Waar het later weer rustiger werd rond het merk.

De is afgelopen jaren is weer orde op zaken gesteld en is men weer in de lift. Hans is altijd in het merk blijven geloven omdat de kwaliteit van het product los staat van het commerciële aspect.

Orbea heeft ons inziens weer perfecte combinaties in kleur en af-montage. niet onbelangrijk alle frames zijn na registratie voor de 1e eigenaar levenslang gegarandeerd!

Het Baskisch Spaanse merk produceert en ontwikkeld zijn producten in eigen beheer met eigen methodes om zo het maximale eruit de te halen. Mede verantwoordelijk van die goede kwaliteit is het feit dat het bedrijf Orbea een Coöperatie is en dat betekent dat alle werknemers mede-eigenaar zijn en dat zij er dus allemaal bij gebaat zijn dat elk product van goede kwaliteit is.

Naast die kwaliteit is ook het design van groot belang. Jaren lang al biedt Orbea een aantal afmontage en kleur mogelijkheden aan. De topmodellen zijn nog interessanter gemaakt met het zogenaamde MYO systeem en is het mogelijk om verschillende kleurvlakken te variëren met kleuren. Hierdoor ontstaan talloze mogelijkheden om je eigen unieke kleur samen te stellen waarbij je het frame ook nog eens kunt laten personaliseren door je naam erop te laten zetten.

Dus voor een Orbea moet je bij “De Fietsmaker” zijn.